pühapäev, 11. märts 2007

Muhv

Viimaks ometi saan teile näidata oma viimast kotti sarjast "12 kotti". Tähtaeg oli küll jaanuaris, aga mis teha, peaasi, et ikkagi valmis sai :) Igatahes oli kogu see üritus üks ütlemata tore üritus! Suured tänud Mannile, selle ellukutsumise eest! :)
Mu kott/muhv on heegeldatud maavillasest lõngast Maali heegelnõelaga nr 5. Kokku on see kott õmmeldud 4 tükist - 2 suurt tükki ja 2 väiksemat taskuteks. Tagumine külg on üleni narmastega, esikülg natuke narmastega ja natuke ilma. Neile ilma narmasteta kohtadele tulid narmastega taskud, üks neist u poole koti suurune lukuga ja teine väiksem nööbiga. Nii kotil endal, kui taskutel on vooder ja kott on pealt lukuga suletav.
Kui kott on tühi (no taskutes mobla või võtmed vms väikest võib olla), saab selle kokku murda ja koti külgedel olevate puunööpidega kinni panna - saab muhvi. Koti rihm on heegeldatud kinnissilmustega ja käib karabiinidega koti/muhvi külge. Rihma heegeldasin venimise vältimiseks üle aassilmuste ridadega. Millegipärast kisub rihm väga keerdu, ei tea, kas pressimine aitaks?


Nikerdamist oli selle kotiga ikka üksjagu ja teinekord püüaks enne põhjalikumalt läbi mõelda, mida ja kuidas teha, oleks ehk nikerdamist vähem, seekord oli lihtsalt pilt peas, kuidas asi välja peaks nägema ja tee selleni lihtsalt kujunes tegemise käigus :)




Sildid:

2 Comments:

At 1:12 AM, Blogger Unknown said...

nii huvitav muhv!
ma pean hoopis sind tänama, sest vaatamata sellele, et kõik osalejad väga tublid olid, olid sina ikkagit see kõige-kõigem - ainuke, kes igast teemat osa võttis. aplaus ja virtuaalne medal sulle :)

 
At 2:12 PM, Blogger Aet said...

Aitäh, Mann :)

 

Postita kommentaar

<< Home