neljapäev, 1. märts 2007

Extreme makeover vol3

Enne ...
Lõpuks sain valmis riided kolmandale lasteaianukule. Ega käsitöö tegemiseks hetkel eriti aega ei ole, töö tahab tegemist ja raha teenimist, vardaid või heegelnõela saan liigutada ainult siis, kui õhtuti teleka ees mingit seriaali vaatan (ja neid, mida vaatan, on päris väheks jäänud), seega võtab kõige valmimine kauem aega kui varem.
Seekord sai nuku omale suvisesse garderoobi kleidikese ja pearätiku ning talvisesse garderoobi bareti, salli, pluusi, tunked ja vesti. Ei tea kas sellepärast, et nukk oli põhimõtteliselt samasugune, kui esimene või mingil muul põhjusel, aga häid mõtteid, mida nukule teha, ei tulnud. Tulid sellised pudru-ja-kapsad-riided. Loodetavasti saan ma nüüd lõpuks esmaspäeval nuku lasteaeda tagasi ka viia, poiss pole ju juba üle kuu lasteaias käinud. Ja täna ta aevastas jälle :S
Pärast ...
Kui ma kunagi kodust kaugemale pääsen, peaks mõnest poest nööpe ostma minema, mu jaanuarikuine muhv on valmis, kuid ootab nööpe. Lootsin veebruari lõpuks valmis saada, aga ei saanud :( Koguaeg kardan, et Mann 12 koti projekti lukku paneb ja ma ei jõuagi viimast kotti üles anda :) Kas keegi teab, kus on parim valik puidust nööpe?

Sildid: ,

2 Comments:

At 7:03 AM, Blogger Ann said...

See nukule riiete tegemine on väga tänuväärt ettevõtmine. Mõtlen, et peaks end meie lasteaias ka vabatahtlikuna üles anda ja midagi meisterdama.

 
At 12:56 AM, Anonymous Anonüümne said...

Ülisuur barett on niii moekas ja lahe:)
-leili33

 

Postita kommentaar

<< Home