reede, 19. jaanuar 2007

Punane ja must

Punane ja must oli siis detsembrikoti teema. Minul sai selleks minu esimene masinas vilditud kott. Punase ja musta heide ostsin Mardilaadalt, mõlemat 2 tokki ja enamvähem kõik kulus ka ära. Kudusin 4-kordsest heidest varrastega nr 8. Ruudustiku osa on kootud ribadena ja kokku põimitud, lootsin, et need ribad kõik üksteise külge jäävad masinas, aga seda ei teinud nad mitte, eks kude oli ju paks ka (tagantjärele targutades oleks ikka pidanud lihtsalt ruudud kuduma, oleks igatepidi lihtsam ja parem olnud, aga mis teha, kui see põimimise mõte ennast nii tugevalt mu pähe oli istutanud). Lootsin, et pääsen voodrita, aga pidin siiski ka voodri kotile tegema, tegelikult tuli voodrivajadus veel ka sellest, et kott jäi üsna karvane. Soovituse peale kraapisin seda küll žiletiga, aga see eriti midagi ei muutnud. Sangad käisid masinas kotist eraldi, õmblesin nad kotile külge hiljem. Mingit kinnitust kotile ei teinud.

Sildid:

6 Comments:

At 3:02 PM, Blogger Maret said...

Mulle ka väga meeldib :)

 
At 6:31 PM, Blogger Annu said...

ilus

 
At 9:47 PM, Blogger KK said...

Väga ilus kott on!

 
At 2:40 PM, Blogger Anneli said...

Kena kott! :)

 
At 3:12 PM, Anonymous Anonüümne said...

esimene vanutatud, nii kaua suutnud hoiduda? ega mul endal ei ole veel ühtegi vanutatud kotti, aga ikkagi imestan, et siin ka esimene:) vast ongi hea, et ribad kokku ei põimunud, rohkem struktuursust näha. tore kott!

-leili33

 
At 7:55 PM, Blogger Unknown said...

väga lahe kott!
mu meelest ongi hea, et ribad kokku ei vanunud ja et sa kohe ruudumustrit ei kudunud. see põimitud pind on väga huvitav.

 

Postita kommentaar

<< Home