esmaspäev, 27. veebruar 2006

Müts ja varjukudumine

Tellisin endale mõni aeg tagasi ajakirja Novita, selle tellimusega kaasnes juurdepääs nende Klubi-lehele, kus palju igasugu õpetusi üleval. Leidsin sealt ühe lihtsa pibo (Illuusiopipo), mis kootud varjutehnikas (shadow knitting) ning kuigi ma soome keelest midagi aru ei saa :), otsustasin proovida. Ei olnud üldse keeruline (noh ega antud tehnikas enam lihtsamat mustrit vist teha ei saagi). Varjukudumisest on Vivian Hoxbro kirjutanud raamatu Shadow knitting, tasuta mustreid võib leida siit.

4 Comments:

At 4:45 PM, Blogger triibik said...

aet, ütle,kust naised neid vogue knittinguid saavad? eestis pole märganud - või on kusagil?

 
At 5:03 PM, Blogger Aet said...

Ega seda Eestis ei olegi kahjuks, jah. Tuleb väljamaalt ehk siis nt Soomest osta või nende kodulehelt http://www.vogueknitting.com/ tellida :)

 
At 1:17 AM, Blogger Krentu said...

kas ma saan õieti aru, et kõik tumesinised triibud kootakse alati parempidi, nii paremalt kui pahemalt poolt? Ja valged siis paremalt poolt kõik parempidi ja pahemalt vastavalt mustrile pahem- või parempidi? Igastahes jube lahe on see varjukudumine ja kibelen ka proovima!

 
At 8:37 AM, Blogger Aet said...

Üht värvi lõngaga kootakse 2 rida. Antud juhul siis ringselt 1. rida pp sinisega; 2. rida 5 pp, 5 vp sinisega; 3. rida pp halliga; 4. rida 5 vp, 5 pp halliga. Neid 4 rida korratakse.

 

Postita kommentaar

<< Home