kolmapäev, 19. oktoober 2005

Nüüd on siis poja mütsist pilt tehtud ...

Eile õhtul jõudsin veel õlarätiku jaoks mõeldud lõnga kerasse kerida, täna võibolla jõuan siis ka rätiku heegeldamisega algust teha. Samas tõi mees mulle eile õhtul uued vardad ja uut lõnga (kujutate ette - minu mees käiski käsitööpoes ja ostiski!!! ja ühe mütsiraamatu ka :) ), peaks hoopis mõtlema, mis sellest teha. Samas rätikut heegeldades oleks just hea selle peale mõelda. Tegelikult tahavad Madise müts ja sallkrae ka kiiresti tegemist, ilmad ju külmad juba. Ehh, eks siis päeva peale paistab, kas ja mida ma üldse teha saan, sest lapsed on ju endiselt mõlemad kodus :)

3 Comments:

At 4:13 PM, Blogger Elsa said...

Mis lõng see sul oli? Tore sinine toon on. Ja selline kirju muster koos selle rohekaga on küll vahva :)On see mingi venitatud silmustega koemuster või mis? Pildilt ei saa aru :)

 
At 4:32 PM, Blogger Aet said...

Lõngaks Novita Wool - sinine ja roheline. Tavaline ripskude, sinine ja roheline silmus vaheldumisi, lõngajooks koguaeg endast eemal (et ei peitnud lõngajooksu ära), olenevalt sellest, kumb lõng parajasti peal- või allpool, on see lõngajooks paremini näha.

 
At 4:44 PM, Blogger Elsa said...

Sellepärast ta ni rips tunduski lähemal vaatlemisel. Aga need lõngajooksud siis tekitavadki veidi tavatu illusiooni :)

 

Postita kommentaar

<< Home