neljapäev, 2. veebruar 2006

Uus kampsun tulekul

Mõtlesin, mis ma mõtlesin - välja mõtlesin :) Et siis millist kampsunit ma kuduma hakkan. Krentu kudus endale Vogue Knittingu järgi kampsuni ja see meeldis mulle sedavõrd, et otsustasin sellise endalegi teha. Kusjuures originaal mulle nagu eriti silma ei jäänud, ma ei tea, mis Krentu kampsuni nii kenaks tegi, et isegi sellist tahtma hakkasin :) Kuna lõng on peenem ja vardad ka, siis natuke pidin mustrit kohendama. Ainuke jama on nüüd see, et ma hakkasingi seda kohe ka kuduma ja nii ei saa seda Elsa maaletoodud kuduolümpial kasutada. Pean vist siis ruttu selle kampsuni valmis tegema ja olümpiaks uue projekti otsima. Õnneks aega natuke veel on. Samas, ega ei pea siis ju kohe esimesel olümpial maratoni jooksma, võib ju ka 100 m jooksus osaleda.

EDIT: Näe, puhta sassi kamminud, mul mõtted juba suveolümpial vist :D Maratoni asemel saab hoopi sprindi valida!

1 Comments:

At 6:32 PM, Blogger Krentu said...

Lahe! Ma olen kohe meelitatud:) (punastamise smaili). Mul sõbranna hakkab ka seda kuduma ja ma peangi hakkama talle tõlkima mustrit sest pidavat olema nagu hiina keel. Mis peenemasse lõnga ja mustri kohendamisesse puutub, siis mina pelgaksin seda esiääre kudumist, sest sellele ei ole ju lõiget ja peab ilusti klappima kui hakkad seda hõlma külge õmblema.
PS. Ma võtsin ette nüüd samast ajakirjast mudeli nr 23, see mu kudumiksplaanis ka, ja kuna mul nii peenike lõng, siis koon seda nr 2!!! varrastega... Loodetavasti suveks saab valmis :)

 

Postita kommentaar

<< Home